باغ خنده

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
یک پیش لذیذ یونانی غذای

یک پیش غذای یونانی لذیذ
#1

پیش غذاها معمولا غذاهای کوچکی هستند که همانطور که از نام‌شان پیداست پیش از غذای اصلی سرو می شوند و هدف از آن به نوعی باز شدن اشتها و نه سیر شدن است!در این مقاله شما را با یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشنا می کنیم؛ پیش غذایی یونانی که البته آن را هم بعنوان غذای اصلی و هم بعنوان یک عصرانه خوشمزه مصرف می کنند اما بیشترین نوع سرو آن در رستوران ها بصورت پیش غذاست.[عکس: -2.jpg]اسپاناکوپیتا، پیش غذای یونانی معروفدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
است که قرار است با نحوه طبخ آن آشنا شوید:پیش از هر چیز لازم است مواد غذایی زیر را به مقدار گفته شده تهیه کنید؛ البته اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد نفرات بیشتری اماده کنید، می توانید میزان مواد غذایی را به دلخواه افزایش دهید.
  • اسفناج: حدود ۲۸۰ گرم
  • پنیر: ۲۲۰ گرم
  • پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
  • کره: حدود ۱۷۰ گرم
  • خمیر یوفکا: ۲۰ عدد
  • تخم مرغ: 3 یا 4 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به عهده خودتان
نخست در اولین گام اسفناج را در غذا ساز بصورت کامل ریز خرد می کنیم. بعد از آن پنیرها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم تا بصورت یکدست شود.در مرحله بعدی تخم مرغ ها را هم می زنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم و دوباره محلول را خوب به هم می زنیم. توجه داشته باشید در هر مرحله ای که مواد جدید به ترکیب اضافه می کنید لازم است تا کل مواد را کاملا به هم بزنید تا مخلوط شما مواد جدید را به خودش بگیرد.[عکس: -1.jpg]اسپاناکوپیتاحال در مرحله بعد دو لایه خمیر یوفکا را در حالی که بین آنها و روی سطح خمیر بالایی کره بصورت آب شده مالیدیم، پهن می کنیم. اکنون نصف فنجان از مخلوط اسفناج و پنیر اولیه را روی نزدیک بالای خمیر می گذاریم و خمیر را بصورت آرام و مرتب می پیچیم. شما می توانید برای زیبایی خمیر را هر طور که دوست داشتید بپیچید اما دقت کنید که این کار را آرام و با دقت انجام دهید تا مواد داخل خمیر بیرون نریزد.و حالا مرحله ساده آخر… خمیرهایی که پیچیده اید را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و روی سطح آنها را مجددا کره آب شده بمالید. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فری که البته باید از قبل گرم شده باشد، خمیر شما پخته و کاملا برشته می شود و حالا اسپاناکوپیتا(Σπανακόπιτα) آماده است. دقت داشته باشید که فر شما باید حرارتی در حدود 170 درجه سانتی گراد داشته باشد.اشاره به این نکته نیز خالی از لطف نیست که می توانید در صورت تمایل مقداری سیر و پیاز تفت داده شده به مواد اضافه کنید چراکه طعم خوبی به غذا می دهد و با ذائقه ما ایرانی ها نیز بسیار سازگار است!همچنین شما می توانید به جای استفاده از پنیر خامه ای از پنیر پیتزای رنده شده بهره ببرید.[عکس: egg.jpg]تخم مرغاز جمله مواد مهم بکار برده شده در این پیش غذای لذیذ یونانی، تخم مرغ است؛ بگذارید شما را با چند خاصیت معجزه آسای تخم مرغ آشنا کنیم:احتمالا نمی دانستید که تخم مرغ سرشار از آهن، روی و همچنین فسفر است که بدن به آن ها نیاز بسیار فراوانی و مبرمی دارد.محققان یکی از دانشگاه های برتر فرانسه بیان کرده اند که یکی از ترکیبات زرده تخم مرغ به نام کولین(Choline) میزان احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه را تا حدود ۲۴ درصد کاهش می دهد!
پاسخ
سپاس شده توسط:
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه املت برای افطار iranforums 0 71 ۱۳ / ۰۳ / ۱۳۹۶ - ۱۴ : ۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: iranforums
  چـطوری عسل اصل رو از تقلبی تشخیص بدیم ؟ Hamid 0 687 ۲۶ / ۰۸ / ۱۳۹۵ - ۲۱ : ۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

درباره انجمن تفریحی و سرگرمی باغ خنده

وبسایت تفریحی باغ خنده از مرداد ماه 1394 آغاز به کار خود را در دنیای بزرگ اینترنت آغار کرد. این وبسایت دارای پنج قسمت اصلی می باشد که فعالیت های خود را در آن زمینه ها انجام می دهد همچنین اهداف این وبسایت ایجاد بستری مناسب برای تفریح و سرگرمی مناسب و درخور کاربر ایرانی ، تعلیم و تعلم نیز می باشد. این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد