باغ خنده
بروزرسانی موضوع (10 ثانیه یک بار به صورت خودکار بروزرسانی می شود)

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
صبحانه با خامه کیک تزیین

تزیین کیک با خامه صبحانه
#1

اگر در منزل کیک پخته اید ولی  برای تزیین خامه قنادی ندارید اصلا نگران نباشید با 1 بسته خامه صبحانه و 1 پیمانه پودر شکر دست به کار شوید و یک خامه خوشمزه و سبک درست کنید. ذائقه ایرانی طعم خامه را به کرم ها و انواع مختلف فیلینگ های کیک ترجیح می دهد و تزیین کیک با خامه از پر کاربردترین تزیین ها و همچنین پرطرفدارترین مدا تزیین کیک و کیک های تولد است . در تزیین کیک با خامه به خامه فرم گرفته نیاز دارید و بهترین راه برای تهیه خامه فرم گرفته استفاده از خامه قنادی است . خامه قنادی چربی بیشتری نسبت به خامه های معمولی دارد و طعم شیرینی تر و بافت چرب تری دارد . اگر خامه قنادی در دسترس ندارید در ادامه مطلب بهترین روش برای تزیین کیک با خامه صبحانه و فرم دادن خامه صبحانه و تهیه خامه فرم گرفته را با تصاویر مرحله به مرحله آموزش داده ایم . با ما همراه شوید.

 

 

 

 

در شروع کار 250 خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و در فریزر بگذارید

 

 

 

خامه باید حدود 1 ساعت در فریزر بماند تا کاملا سرد شود

 

 

 



 

 

 

سپس 100 گرم پود شکر یا پودر قند به خامه اضافه کنید و خامه سرد را با پودر شکر مخلوط کنید و مجدد در فریزر بگذارید

 

 

 

صبر کنید تا رده های یخ روی خامه دیده شود سپس آن را خارج کنید و مراحل کار را شروع کنید

 

 

 



 

 

 

 با همزن برقی شروع به زدن خامه کنید تا فرم بگیرد

 

 

 



 

 

 

 ابتدا با درجه کند همزن شروع کنید و کم کم سرعت را بالا ببرید

 

 

 

 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 زمانی فرم می گیرد که سبک شود و جای پره های همزن روی آن بماند. همین طور وقتی همزن را خارج میکنید خامه کاملا روی پره ها سبک بماند و جای پره ها روی خامه داخل ظرف به شکل قله باقی بماند


 

 

 

در ابتدا بافت خامه مانند تصویر زیر است

 

 

 



 

 

 

کم کم خامه سبک شده و فرم میگیرد و رده های همزن روی خامه رد می اندازد

 

 

 

بعداز حدود 8 تا 12 ??c??y߯Qfx?ϋ]???4??[b][1]?3e??d??ʎ?e???#y

??W
)Y???f [/b]
?qVN[b][1]??????'?~????Z?>C [/b]
????ޢ?t?t??%Dd?~Y*??+[b][1]??Ib][/b]

 

 

 

 

 

 

 

 در محیط گرم خامه را نزنید چون فرم نمی گیرد و آب می اندازد اگر در محیط گرمی قرار دارید ظرفی را از یخ پر کنید و کاسه را داخل یخ بگذارید و یا قطعات یخ را در اطراف ظرف بگذارید و خامه را بزنید تا بهتر و سریع تر فرم بگیرد
 
 
 
 
 
 
 
[align=start]خامه فرم گرفته در فریزر تا 6 ماه قابل نگهداری است اما برای هر بار استفاده باید مجدد زده شود q??ob??s??C@!?Eo? /?-Xy?^????7kP_Y?@????G)?˹???q?8?s??UB>V??[b][1]c S7e?????[/b]

 

پاسخ
سپاس شده توسط:
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی شب عید : طرز تهیه کلوچه های نوروزی Hamid 0 530 ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ - ۲۰ : ۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid
  طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز Hamid 0 709 ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ - ۲۰ : ۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid
  شیرینی مغزدار شکلاتی، شیرینی شب عید Hamid 0 688 ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ - ۲۰ : ۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid
  طرز تهیه توپ های گردویی شیرینی مخصوص عید نوروز Hamid 0 834 ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ - ۲۰ : ۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid
  نمونه هایی زیبا از تزیینات کاپ کیک های مخصوص روز ولنتاین Hamid 0 484 ۰۵ / ۱۱ / ۱۳۹۴ - ۱۷ : ۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Hamid

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

درباره انجمن تفریحی و سرگرمی باغ خنده

وبسایت تفریحی باغ خنده از مرداد ماه 1394 آغاز به کار خود را در دنیای بزرگ اینترنت آغار کرد. این وبسایت دارای پنج قسمت اصلی می باشد که فعالیت های خود را در آن زمینه ها انجام می دهد همچنین اهداف این وبسایت ایجاد بستری مناسب برای تفریح و سرگرمی مناسب و درخور کاربر ایرانی ، تعلیم و تعلم نیز می باشد. این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد